Projecten

Wij gebruiken onze expertise van producten, design, ontwikkeling, productie en marketing om de sportwereld, haar fans én sponsoren bewust te maken van de ongekende mogelijkheden van upXycling. We gooien niets meer weg, maken fans blij en creëren een platform voor sponsoren om haar duurzame boodschap bekend te maken! Onderstaande projecten verzorgden wij reeds in ons korte bestaan of inspireren ons!

— Onze projecten

Heroes Den Bosch bureau

Officiële Heroes Den Bosch vloer

Heroes Den Bosch is niet alleen recordkampioen Basketball van Nederland, maar ze zijn ook de meest innovatieve basketballclub van Nederland. Heroes & upXycle gingen samen aan de slag om de oude, maar legendarische, vloer niet weg te hoeven gooien! upXycle produceerde een prachtige collectie artikelen. Zie de volledige Heroes-pagina op deze website.  

Kubus Heroes Den Bosch

Heroes Den Bosch kubus

Voor een kantoor dat sport ademt maakten we deze prachtige kubus van de originele vloer van Heroes Den Bosch. Inmiddels hebben we ook kubussen geleverd aan een aantal fans en deze staan prachtig in ieder interieur. Ook zo'n prachtige kubus bemachtigen? Neem contact op!

Woodspeaker

Handgemaakte versterker

WOODSPEAKER is gemaakt van gebruikt hout, ambachtelijk en met de hand, net als alle andere ontwerpen van Goed Houtwerk. Dankzij het unieke ontwerp, met een knipoog naar vintage en retro, is WOODSPEAKER niet alleen een lust voor het oor, maar zeker ook voor het oog. Interesse? Te bestellen via het contactformulier of op www.goedhoutwerk.nl!

Officiële wedstrijdvlaggen FC Twente

Pure Energie heeft de opstellingsvlaggen uit seizoen 2018-2019 verwerkt tot unieke, limited edition sporttassen. Door de vlaggen te verwerken tot tassen hebben de materialen een nieuwe functie gekregen die voor altijd mee gaan.

PSV Opstellingsvlaggen

Iedere thuiswedstrijd van PSV start met het omroepen van de opstelling. Op het veld laten vaandelzwaaiers met grote spelersvlaggen zien wie op welke positie speelt. Een sponsoractivatie van Driessen HRM. Aan het einde van het seizoen gooiden we deze vlaggen niet weg, maar zorgde upXycle voor een tweede leven én een grote zichtbaarheid van deze sympathieke actie.

PSV Kampioenspoef

Voor PSV-sponsor Renewi maakten we van grote kampioensbanners twee prachtige poefjes voor de entreehal van hun pand in Eindhoven. Op deze manier werden de 'oude' banners niet weggegooid, maar worden ze nog dagelijks gebruikt als nieuw en nuttig product.

Inspiratie

Sportbanken, sporttafels, sportkrukjes, sportsalontafels en sportbijzettafeltjes
met het kenmerkende mat-zwart poedergecoate stalen frame in verschillende standaard maten die passen in elke ruimte. Verkrijgbaar bij de Zaanse Sportbank.

Inspiratie

Deze prachtige lampen schitterden ooit in het Philips Stadion. In plaats van weggooien worden ze nu verkocht aan mensen die écht iets bijzonders willen in hun interieur. Deze gave lamp uit het Philips Stadion heeft een ijzeren voet. De afmetingen zijn 190 x 66 x 66 cm. De lamp heeft ook een dimmer. Verkrijgbaar bij Gusj Market in Eindhoven

Inspiratie

Nike Grind omvat een serie premium materialen waarbij bestaande producten en materialen een nieuw leven wordt gegeven.Verouderde materialen worden hergebruikt voor vernieuwde mogelijkheden. In 71% van de Nike producten worden Nike Grind materialen gebruikt. Van garen tot afwerking en zelfs in de meest geavanceerde producten.

Renewi & Braat Visual Creations

Renewi volgt de Sustainable Development Goals zoals ze zijn vastgesteld door de Verenigde Naties. Dit presenteerden zij in samenwerking met Braat Visual Creations tijdens hun jaarlijkse bijeenkomst over hun nieuwe doelstellingen voor 2020.

XPRNCS & Formule E

Ook sportevenementen worden steeds duurzamer. Het beste voorbeeld is misschien wel de razendsnelle ontwikkeling van de Formule E waar grote bedrijven instappen om te laten zien dat ze duurzaamheid en ontwikkeling hand in hand laten gaan. Ook XPRNCS biedt tegenwoordig arrangementen aan naar de Formule E.

PET Flessen
Hergebruik van materialen wordt steeds belangrijker. Zo heeft Braat Visual Creations samen met hun leverancier een nieuwe stof voor visuals geïntroduceerd.

De PET_Visuals, stof gemaakt van gerecyclede PET flessen. Zo gaan er 13 0,5Liter PET flesjes in 1m2 stof. Van afval naar iets gaafs voor aan de muur.