HEYA DEN BOSCH

Scoor hier jouw uniek stukje
Heroes Den Bosch historie!

HEROES DEN BOSCH

Heroes Den Bosch is dé basketbalclub uit 's-Hertogenbosch die uitkomt in de Dutch Basketball League. De club werd opgericht als EBBC, maar kende door sponsoring verschillende namen. Sinds 2019 heet de club Heroes Den Bosch. De club is 16-voudig Nederlands kampioen en is daarmee de succesvolste club in de Nederlandse basketbalgeschiedenis. Ook won Den Bosch zeven keer de NBB-Beker en twee keer de Supercup.

Al sinds de oprichting speelt Heroes Den Bosch in Maaspoort Sports & Events. Voor de thuiswedstrijden van Heroes wordt voorafgaand aan iedere wedstrijd een speciale hardhouten beukenbasketbalvloer gelegd. De afgelopen twaalf seizoenen speelde Heroes legendarische wedstrijden op deze vloer en bereikte er diverse kampioenschappen op en won in deze periode meerdere bekers! Dit stukje historie willen we graag voor Basketballiefhebbers in Den Bosch en omgeving behouden. Middels upcycling geven wij deze legendarische vloer een tweede leven in diverse vormen!

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Hieronder vindt u diverse producten ter inspiratie, maar uiteraard sparren wij graag met u over andere mogelijkheden.

DESIGN CUBE / PILLAR
De perfecte mix tussen design, sport én functionaliteit. Deze kubussen of pilaren zijn perfect te gebruiken in ieder interieur. Zowel thuis als op de zaak. Gebruik de kubus als bijzettafel of extra zitplaats. Op een hogere pilaar plaats je makkelijk een bloempot of kunstwerk.

Afmeting en prijzen:
25x25x110cm: €125,-
25x25x 80cm: €100,-
40x40x40cm: € 89,-
(incl. BTW)


Offerte ontvangen voor andere afmeting of meerdere stuks?
Neem contact met ons op!
Kubus van Heroes vloer
Bureau Heroes vloer

BUREAU
Dit unieke, in hoogte verstelbare bureau, is NIET geschikt voor kantoor. Je droomt namelijk te snel van alle legendarische momenten die plaats hebben gevonden 'op jouw bureaublad' en dat zal de baas niet waarderen.

Liever wegdromen aan een vergadertafel, keukentafel, tuintafel of een ander meubelstuk? Dat kan uiteraard ook!

Offerte ontvangen? Neem contact met ons op!

LOSSE VLOERDELEN
Wil jij in jouw huis, kantoor, garage, sporthal of tuinhuis een legandarische vloer met een verhaal? Bestel dan bij ons een aantal losse vloerdelen. Makkelijk zelf te leggen! Ieder paneel is ongeveer 180 x 50 x 2,1 cm.

Of heb je liever dat wij het voor je leggen? Dat kan ook! (Zie foto hieronder)


Offerte ontvangen? Neem contact met ons op!


Losse vloerpanelen Heroes Den Bosch

HEROES KRUKJE 'Driepunter'
Welke fan wil er nou niet zo'n uniek Heroes Den Bosch krukje op zijn of haar slaapkamer? Ideaal om 's avonds je cape op te gooien voordat je naar bed gaat na een dag heldendaden verrichten!

Staat uiteraard ook prachtig op ieder kantoor of in een huiskamer vol andere design meubels!

Prijs: €125,-
(Incl. BTW)

Verkrijgbaar in meerdere kleurstellingen of volledig blanco! Meer info of grotere aantallen? Neem contact met ons op!

Ps. dit krukje wordt gefabriceerd door "Uit de buurtfabriek" in Eindhoven waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, designers en makers samenwerken om mooie maatmeubels te maken!

HEROES TUINBAR (opklapbar)
Hangend aan je eigen barretje de afgelopen wedstrijd evalueren wordt sowieso een feest, want op jouw eigen barblad speelden de helden van weleer 12 seizoenen hun wedstrijden!

Omdat de bar opgeklapt kan worden neemt hij bijna geen ruimte in als je hem niet gebruikt. Het hout wordt intensief behandeld voor buitengebruik.

Prijsindicatie (afhankelijk van afmeting): €450,- (Incl. BTW)


Het blad is verkrijgbaar in meerdere kleurstellingen of volledig blanco. Altijd in overleg.

Bureau Heroes vloer

HEROES WIJNREK
Wil je een echte eyecatcher in je huis om te pronken met de echte helden van je wijncollectie? Neem dan een Heroes wijnrek in de door jouw gewenste kleurstelling.

Prijs: €99,- (Incl. BTW)

Liever een Heroes wijnrek op maat? Neem contact op om jouw wensen te bespreken.

HEROES WIJNTAFELTJE
Dit superhandige tafeltje is opklapbaar en draagbaar. Door de spitse punt prik je hem gemakkelijk in de grond of het zand van het strand. Het tafeltje biedt plaats aan twee wijnglazen en een fles!

Lekker borrelen in je tuin, op het strand of een heerlijke picknick in het park en altijd zijn de Heroes Den Bosch bij je. Dit handige tafeltje zorgt voor veel aanspraak en zo komen er prachtige gesprekken op gang over Heroes Den Bosch!

Prijs: €125,- (Incl. BTW)

Het tafeltje is verkrijgbaar in meerdere kleurstellingen of volledig blanco. Altijd in overleg.

Inspiratie