#VAMOSHOLANDA

Bestel hier jouw uniek aandenken

aan de Nederlandse start van La Vuelta!

LA VUELTA HOLANDA

De start van La Vuelta in Nederland is uitgegroeid tot een groot wielerfeest. Van de ploegenpresentatie in Utrecht tot en met de eindsprint in Breda, verwelkomden enthousiaste wielerfans het peloton. Naar schatting brachten bijna een miljoen wielerfans een bezoek aan het evenement. Het Nederlandse succes maakt het fiesta compleet.

Van alle promotiematerialen die zijn gebruikt tijdens deze drie dagen maken we weer nieuwe producten. Een uniek aandenken aan een onvergetelijk evenement.


Beachflags = tas / sleeve

Tijdens de Nederlandse etappes van La Vuelta stonden er in diverse gemeenten Beachflags. Deze gooien we uiteraard niet weg, maar upcyclen we naar shopperbags, zwemrugzakjes en laptop/iPad sleeves. Heb je interesse om een bericht te ontvangen zodra ze klaar zijn om te bestellen? Stuur ons dan even een mail en we informeren je zodra de producten en prijzen bekend zijn!

Dranghekdoek = fietstas

Op de vele dranghekken langs het parcours zaten de banners van La Vuelta Holanda. Deze watervaste doeken vormen ideaal materiaal voor een unieke fietstas. Wil jij zo'n gave tas?

Stuur ons dan even een mail en we informeren je zodra de producten en prijzen bekend zijn!